Een kado voor een ander & voor jezelf

Even voorstellen

Wie ben ik…
Ik ben Linda, eigenaresse van inmiddels twee winkels. In Bredevoort & Lichtenvoorde staat nu een 'KadoFabriek' Ik woon in Aalten samen met mijn vriend en onze vijf kinderen. 
Mijn winkel is ontstaan door het doen wat ik leuk vind… omgaan met mensen en prachtige kadootjes samenstellen, die vaak ook nog een mooi persoonlijk tintje hebben.

Doen wat je leuk vindt is vrijheid, leuk vinden wat je doet is geluk!

Eigen bedrijf
Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie en heb altijd met mensen gewerkt, jong of oud, het maakt niks uit. Werken met mensen is helemaal mijn ding. Na diverse banen en ruim 12 jaar op bijna alle afdelingen bij Intratuin Bredevoort te hebben gewerkt bleef een eigen zaak nog steeds een grote wens. Naast mijn werk in de zorg wilde ik er iets bij gaan doen wat ik kon combineren met mijn baan en mijn gezin. Dus zocht ik iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kon, ik wilde graag persoonlijke kadootjes gaan maken en aanbieden via social media. Echter werd mij in oktober 2018 een pand aan de rand van Bredevoort aangeboden naast mijn zo geliefde Intratuin, waar ik in opgroeide. Zo ontstond korte tijd later “De KadoFabriek”. Een winkel waar je van alles kunt krijgen op kado gebied maar ook iets lekkers en moois voor jezelf kan kopen. Klanten helpen aan een prachtige (persoonlijk) kado is iets wat ik en mijn collega's met veel passie en liefde doen. Bij de KadoFabriek ben je aan het juiste adres voor een mooi kado. Of het nu om één kado gaat, om honderd of meer (bijna) alles is mogelijk! Sinds september 2023 is daar een nieuwe winkel bij gekomen. Lichtenvoorde krijgt er ook een KadoFabriek bij! Nu kunnen we nog meer mensen blij maken met de mooie producten en kadootjes uit onze winkels.

Wees welkom en bij vragen, stel ze gerust, ik help je waar nodig!

Lieve groet,
Linda & Team De KadoFabriek

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram