Een kado voor een ander & voor jezelf

Giftbox - M - Momentje voor jezelf

Omdat een lieve attentie voor een familielid, vriend of collega enorm gewaardeerd wordt! En met dit leuke cadeautje zit je gegarandeerd goed!

In deze giftbox zit een leuk cadeautje om even tot rust te komen: een kaarshouder van hout waarin ook een kaartje past, een setje met 3 kaarsjes en een zakje (voeten)badzout. Het kaartje zit niet standaard bij het pakketje. Deze dient los afgenomen te worden.

Het doosje wordt gesloten geleverd met een sluitzegel (sticker) er los bij. Er staat niet op het doosje vermeld wat er in het doosje zit zodat het echt een verrassing is.

Dropshipping:
Dit product is geschikt voor de dropshipping mogelijkheid die Orderchamp biedt. Kies je voor Dropshipping dan voegen wij een gratis kaartje toe waarop wij een tekst naar keuze kunnen schrijven namens de verzender. Geef ons de gewenste tekst door. Daarnaast pakken wij de giftbox mooi in zodat de ontvanger een mooi cadeautje ontvangt!

Afmetingen:
Doosje: 185x115x28
Houten kaarshouder 100x50
Kaarsjes: 3x 100x12 mm

Dimensies
Breedte: 11.00
Lengte: 11.00
Hoogte: 2.80

 8,95 incl. BTW

999 op voorraad

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram