Een kado voor een ander & voor jezelf

Blauwe boodschappentas | Strandtas | Shopper KIDUL gemaakt van rotan

• Afmeting 46x20x32 cm
• kunstig geweven, traditioneel patroon gemaakt van rotanvezels
• straalt zomerse sferen uit in elk seizoen
• plasticvrije verpakking
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Kidul's speelse ontwerp van kruislings gevlochten, zongebleekte en blauwgeverfde rotanvezels is geïnspireerd op de traditionele patronen van Borneo-vakmanschap. Het kan over de schouder of met uw handen worden gedragen.

Dankzij de grote opbergruimte is Kidul ideaal om boodschappen te doen of om boodschappen te doen; al je aankopen passen hier gemakkelijk in. Door zijn lage gewicht is hij ook de perfecte metgezel op reis!

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

Lengte x breedte x hoogte (zonder handvatten): 46x20x32 cm; 0,17 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Hoofdmateriaal: rotan

Onze tassen zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

Rotanpalmen groeien meestal in grote aantallen in dichte bossen, waar ze worden beschouwd als invasieve planten, ruimte innemen van andere planten en veel voedingsstoffen uit de bodem halen. De stengels, die zonder chemische toevoegingen snel teruggroeien, moeten regelmatig worden afgesneden en kunnen na het droogproces worden gebruikt als materiaal voor meubels en manden. Dit maakt rotan tot een uiterst duurzaam en ruimschoots verkrijgbaar materiaal.

Overige materialen: nylondraad

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze tas is handgemaakt in Bali, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de bedrijven waar wij onze goederen kopen, werken alleen volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.
Dimensies
Breedte: 20.00
Lengte: 46.00
Hoogte: 32.00

 49,00 incl. BTW

Uitverkocht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram