Een kado voor een ander & voor jezelf

Bijzettafel | Salontafel | Tafelmand BATAVIA van Bamboe (2 maten)

• Diameter 45 (M) of 55 (L) cm
• gemaakt van stevig, duurzaam bamboe
• perfect als klein bijzettafeltje met geïntegreerde opbergruimte
• plasticvrije verpakking
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

De ruime bamboemand Batavia vervult twee doelen. Enerzijds kun je er allerlei spullen in opbergen, anderzijds dient het als klein stijlvol bijzettafeltje in twee verschillende maten en is het bijzonder effectief in een set. Het gebruikte bamboe is relatief dik gesneden en daardoor uiterst stabiel.

Met zijn heldere, minimalistische design en natuurlijke kleurtint past hij bijzonder goed bij woningen met een moderne, Scandinavisch geïnspireerde inrichtingsstijl.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

(Hoogte x diameter opening / midden / onderkant)

M: 32x40/45/35 cm; 1,70 kg
L: 38x50/55/45 cm; 2,70 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Materiaal: Bamboe

Onze manden zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

Bamboe is een extreem snel hernieuwbare grondstof die voor uiteenlopende doeleinden gebruikt kan worden. De bamboe voor onze manden wordt in de directe omgeving van het verwerkingsbedrijf geoogst, waardoor onnodig lange transportroutes worden vermeden.

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze mand is handgemaakt in Java, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de fabrieken waar we onze goederen kopen, werken we alleen met volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.

 119,00 249,00 incl. BTW

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram