Een kado voor een ander & voor jezelf

Babybijtring van hout en siliconen | Konijntje | ROZE

Snufie Silicone Baby Bijtring Bunny, een heerlijke combinatie van zachte siliconen en beukenhout. Elk stuk meet 7,8 x 6 x 1 cm en wordt individueel verpakt geleverd voor uw gemak en hygiëne.

De Snufie Silicone Baby Bijtring Bunny is een betrouwbare metgezel om tandpijn te verlichten. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgt voor een zachte verlichting van het tandvlees van je baby, terwijl het goed blijft zitten. Deze bijtring is gemaakt van eersteklas siliconen en beukenhout en beantwoordt aan de orale sensorische behoeften van uw baby, waardoor kwijlen, onrust en krampjes worden verminderd.

Dit is waarom de Snufie Silicone Baby Bijtring Bunny een must-have is:

✓ Troostende verlichting: zeg vaarwel tegen kinderziektes. Deze draagbare bijtring biedt snelle verlichting, waardoor hij perfect is om onderweg te kalmeren.

✓ Stimuleren van variatie: Levendige kleuren en diverse vormen houden baby's geboeid terwijl ze hun tandvlees verzachten met verschillende texturen.

✓ Veiligheid en zuiverheid: Snufie geeft prioriteit aan veiligheid. Deze bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk siliconen en beukenhout, waardoor hij vrij is van schadelijke stoffen. En als hij schoongemaakt moet worden, gooi hem dan gewoon in de vaatwasser!

✓ Ontworpen voor kleine handen: de Snufie siliconen babybijtring heeft de perfecte maat voor kleine handjes, zodat je kleintje zonder problemen kan grijpen, kauwen en zuigen.

Ontdek de rustgevende magie van het Snufie Silicone Baby Bijtring Konijntje: een veilige, schattige en effectieve oplossing voor de tandjesreis van je baby.
Dimensies
Breedte: 6.80
Lengte: 7.00

 12,99 incl. BTW

20 op voorraad

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram