Een kado voor een ander & voor jezelf

Zeegras vloerkleed 72x45 cm Handgeweven van natuurlijke vezels NIRAMA rechthoekig deurmattapijt

• 72x45 cm groot
• robuust zeegras geeft comfort aan je voeten en brengt natuurlijke kleuren in huis
• perfect als eyecatcher in de hal of woonkamer
• de verpakking is plasticvrij
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Nirama is gemaakt van hoogwaardig zeegras dat kunstig kruislings is geweven. Met deze speelse uitstraling is het kleine vloerkleed een echte eyecatcher in je huis. Wij hechten veel belang aan natuurlijke materialen, daarom wordt de grondstof alleen gedroogd en zonder verdere behandeling verwerkt.

Het is perfect als stijlvol vloerkleed in de gang of als decoratief element in de badkamer. Het geeft elke ruimte een luchtige sfeer en zorgt voor een ontspannen binnenklimaat. Ook naast het bed voelt Nirama bijzonder gezellig aan, waar het als een aangename voetstreling werkt. Elke ochtend worden uw voeten gewekt door de ruwe textuur van het zeegras – een echte traktatie voor de zintuigen!

Door de grove weving van het zeegras kan het ook als deurmat worden gebruikt. Dankzij de vochtwerende eigenschappen kan Nirama gemakkelijk nat worden gereinigd en blijft zo in deze rol altijd hygiënisch.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

Lengte (zonder kwastjes) x breedte: 72x45 cm
Gewicht: 0,85 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Materiaal: zeegras

Onze vloerkleden zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

Wat de mandenmakers gewoonlijk ‘zeegras’ noemen, is eigenlijk geen (onder)waterplant, maar een kleine, palmachtige plant die wijdverspreid voorkomt op zandstranden in de tropen van Azië. De bladeren van de planten, die vaak door mensen worden gekweekt, worden gescheiden, in reepjes gesneden, gedroogd en vervolgens met de hand verwerkt.

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Dit vloerkleed is handgemaakt in Java, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de fabrieken waar we onze goederen kopen, werken we alleen met volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.
Dimensies
Breedte: 45.00
Lengte: 72.00

 44,00 incl. BTW

Uitverkocht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram