Een kado voor een ander & voor jezelf

Wasmand met deksel NABIRE van bamboe

• 35 cm diameter, 57 cm hoog
• gemaakt van stevig, duurzaam bamboe
• met praktische handgrepen en deksel, perfect als wasmand
• plasticvrije verpakking
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

De decoratieve mand Nabire is een echte blikvanger met zijn aantrekkelijke tweekleurige zigzag-design. De slanke vorm combineert op elegante wijze stabiliteit en functionaliteit, en het praktische deksel houdt de inhoud van de mand goed beschermd en je huis opgeruimd.

Hij is perfect als wasmand of als mooi vormgegeven opbergruimte voor alles wat snel en eenvoudig opgeborgen moet worden. Gemaakt van duurzaam bamboe, een snel hernieuwbare hulpbron, is het vriendelijk voor het milieu en voegt het een vleugje natuurlijkheid en schoonheid toe aan uw huis.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

Hoogte x diameter: 57x35 cm
Gewicht: 0,80 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Hoofdmateriaal: bamboe

Onze manden zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

Bamboe is een extreem snel hernieuwbare grondstof die voor uiteenlopende doeleinden gebruikt kan worden. De bamboe voor onze manden wordt in de directe omgeving van het verwerkingsbedrijf geoogst, waardoor onnodig lange transportroutes worden vermeden.

Ander materiaal: jute

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze mand is handgemaakt in Java, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de bedrijven waar wij onze goederen kopen, werken alleen volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.
Dimensies
Hoogte: 57.00

 114,00 incl. BTW

Uitverkocht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram