Een kado voor een ander & voor jezelf

Wasmand met deksel DARI Handgeweven van bamboe met een beige wit zigzagpatroon

• Afmeting 40x26x60 cm
• gemaakt van stevig, duurzaam bamboe
• met praktische handgrepen en deksel, perfect als wasmand
• de verpakking is plasticvrij
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Voor onze bijzondere Dari-dekselmand worden met grote toewijding verschillende gekleurde bamboestrips in een langdurig proces met de hand aan elkaar geweven om het opvallende zigzagpatroon te creëren. Hierdoor is de mand meteen een blikvanger en toch past hij dankzij de eenvoudige, lichte kleuren in elke woonomgeving.

Gebruik hem bijvoorbeeld als ruime wasmand met praktische deksel en handgrepen. Maar we vinden Dari ook bijzonder mooi als handdoekenmand in de badkamer, die perfect harmonieert met wit keramiek, of gewoon als opvallend decoratief element op onze favoriete plek in huis.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

Hoogte x diameter: 40x26x60 cm
Gewicht: 0,72 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Hoofdmateriaal: bamboe

Onze manden zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

Bamboe is een extreem snel hernieuwbare grondstof die voor uiteenlopende doeleinden gebruikt kan worden. De bamboe voor onze manden wordt in de directe omgeving van het verwerkingsbedrijf geoogst, waardoor onnodig lange transportroutes worden vermeden.

Ander materiaal: jute

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze mand is handgemaakt in Java, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de bedrijven waar wij onze goederen kopen, werken alleen volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.
Dimensies
Breedte: 26.00
Lengte: 40.00
Hoogte: 60.00

 109,00 incl. BTW

2 op voorraad

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram