Een kado voor een ander & voor jezelf

Wasmand LAWANG | Plantenmand | Opbergmand van zeegras (3 maten)

• 30 (S), 35 (M) of 40 (L) cm diameter, 36 (S), 40 (M) of 44 (L) cm hoog
• gemaakt van flexibel, duurzaam zeegras
• met praktische handgrepen, perfect als wasmand of voor planten
• plasticvrije verpakking
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Met Lawang berg je je wasgoed of andere spullen op in een stijlvolle mand die met veel passie en gevoel voor verhoudingen handgemaakt is. De lichte, eenvoudige kleuren geven de mand een modern tintje, zodat hij harmonieus past in bijpassende inrichtingsstijlen.

De mand is gemaakt van geweven zeegras met een geborduurd kruispatroon van wit katoen. Dankzij het zachte, flexibele materiaal past de mand zich aan elk doel aan. De witte handgrepen van gerecycled plastic zorgen voor nog een leuk accent.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

(Hoogte (zonder handgrepen) x Diameter)
S: 36x30 cm; 0,89 kg
M: 40x35 cm; 1,25 kg
L: 44x40 cm; 1,35 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Hoofdmateriaal: zeegras

Onze manden zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

Wat door mandenmakers gewoonlijk ‘zeegras’ wordt genoemd, is eigenlijk geen (onder)waterplant, maar een kleine, palmachtige plant die wijdverspreid voorkomt op zandstranden in de tropen van Azië. De bladeren van de planten, die vaak door mensen worden gekweekt, worden gescheiden, in reepjes gesneden, gedroogd en vervolgens met de hand verwerkt.

Andere materialen: katoen, gerecycled plastic, nylondraad

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze mand is handgemaakt in Java, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de bedrijven waar wij onze goederen kopen, werken alleen volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.

 43,00 129,00 incl. BTW

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram