Een kado voor een ander & voor jezelf

Vaas Witte kleine decoratieve vaas voor gedroogde of verse bloemen, handgegoten uit klei met rotan handvat SANA

• 16 cm doorsnede, 21 cm hoog
• met de hand gegoten uit natuurlijke zwartgekleurde klei in een eenvoudige, ronde vorm
• ideaal voor gedroogde bloemen in bohostijl
• de verpakking is plasticvrij
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Onze kleine Sana-vaas is in een eenvoudige, ronde vorm gegoten uit natuurlijke klei. Het is een absolute must-have om uw huis een individueel tintje en subtiele accenten te geven, of het nu op een plank, op de vensterbank is of als onderdeel van een creatieve tafeldecoratie. Speciaal gevuld met gedroogde bloemen belichaamt het een pure boho-stijl.

Samen met onze andere kleine witte en zwarte vazen ​​ontvouwt hij zijn volle effect als een ensemble dat moeiteloos in verschillende interieurstijlen kan worden geïntegreerd. Zo geven ze een creatief tintje aan uw sfeer en zorgen ze voor een natuurlijke levendigheid waar u elke dag opnieuw van zult genieten.

Onder onze kleivazen ​​valt Sana op door zijn formaat en natuurlijke charme. De mooie omhulling van het handvat met fijn gesneden rotanvezels geeft hem een ​​uniek, rustiek tintje en de helderwitte kleur van de vaas doet denken aan zonnige dagen. Het tovert meteen een frisse sfeer in huis. Of het nu solo is of onderdeel van een stijlvolle vaascombinatie, Sana biedt veelzijdige ontwerpmogelijkheden voor een breed scala aan arrangementen.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

Diameter x hoogte: 16x21 cm
Gewicht: 1,93 kg

--------------------------------------------- -------------------

Materiaal: klei

Klei is een natuurlijk voorkomend materiaal dat voornamelijk bestaat uit kleimineraaldeeltjes. Het wordt gevonden in natuurlijke waterreservoirs, dat wil zeggen bij de zee, rivieren, beken, oevers van meren of kleine vijvers. Na toevoeging van water is de massa plastisch vervormbaar en wordt in een oven gebakken op ongeveer 1000 °C. Daarna worden de vormstukken, zoals bloempotten, schalen of vazen, geglazuurd en opnieuw gebakken. Hierdoor is de klei waterdicht en voedselveilig.

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze vaas is handgemaakt in Java, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de bedrijven waar wij onze goederen kopen, werken alleen volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.
Dimensies
Hoogte: 21.00

 41,00 incl. BTW

Uitverkocht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram