Een kado voor een ander & voor jezelf

Tropische wanddecoratieset 6 gemengde stukken PENIDA Boho Decor Handgeweven van natuurlijke materialen

• tussen 25 en 55 cm diameter
• set van zes verschillende handgeweven wanddecoraties
• Ook te gebruiken als placemats
• de verpakking is plasticvrij
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Wil je je kale muren opfleuren en je huis net dat beetje extra geven? Dan is onze Penida wanddecoratieset precies wat je zoekt! Met deze set word je binnen no-time ondergedompeld in een wereld vol natuurlijke sferen en tropische sferen.

Penida bestaat uit zes unieke, handgemaakte wanddecoraties geweven van waterhyacint, rotan, bananenvezels en raffia. Elk stuk is individueel ontworpen met verschillende combinaties van deze natuurlijke materialen en is typisch boho.

Je kunt de onderdelen van de Penida set niet alleen op je muren gebruiken, maar ook als stijlvolle placemats op je eettafel. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een heel bijzondere, gevarieerde look voor uw volgende etentje.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

Diameter: tussen 25 en 55 cm
Gewicht: totaal 1,16 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Materialen: Waterhyacint, rotan, zeegras

Onze wanddecoraties zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze wanddecoratieset is handgemaakt in Java, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de bedrijven waar wij onze goederen kopen, werken alleen volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.

 59,00 incl. BTW

Uitverkocht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram