Een kado voor een ander & voor jezelf

Rotanlamp | Lampenkap PADMA (2 maten)

• 40 (S) of 50 (M) cm breed
• gemaakt van stevig, duurzaam rotan
• werpt het licht in rustgevende, warme patronen
• plasticvrije verpakking
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Dompel je huis onder in betoverend licht met onze unieke Padma lampenkap. Ervaren ambachtslieden op Bali vormen de fijne rotanvezels tot een unieke ovale structuur die fascinerende schaduwspelen op uw muren werpt en een warme sfeer creëert. Het ongebruikelijke en minimalistische ontwerp trekt alle ogen.

Het natuurlijke materiaal is verweven in een stabiel metalen frame, waardoor de lampenkap een opmerkelijke robuustheid krijgt en zelfs moeiteloos meerdere bewegingen kan overleven.

Houd er rekening mee dat Padma zonder kabel en lampen wordt geleverd. Deze kunt u echter eenvoudig in elke bouwmarkt in de door u gewenste maat en kleur aanschaffen.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

S: 40x35x22 cm; 0,56 kg
M: 50x44x25 cm; 0,64 kilo

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Hoofdmateriaal: rotan

Onze lampenkappen zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

Rotanpalmen groeien meestal in grote aantallen in dichte bossen, waar ze worden beschouwd als invasieve planten, ruimte innemen van andere planten en veel voedingsstoffen uit de bodem halen. De stengels, die zonder chemische toevoegingen snel teruggroeien, moeten regelmatig worden afgesneden en kunnen na het droogproces worden gebruikt als materiaal voor meubels en manden. Dit maakt rotan tot een uiterst duurzaam en ruimschoots verkrijgbaar materiaal.

Ander materiaal: metalen frame

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze lamp is handgemaakt in Bali, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de fabrieken waar we onze goederen kopen, werken we alleen met volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.

 64,00 139,00 incl. BTW

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram