Een kado voor een ander & voor jezelf

Rotan Wandplank 30x30 cm | Hangend plankje TIASA beige

• Afmeting 30x30 cm
• gemaakt van stevig, duurzaam rotan
• perfect als eyecatcher in hal of slaapkamer
• plasticvrije verpakking
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Tiasa is ons handgemaakte wandplankje van natuurlijk rotan, dat indruk maakt door zijn tijdloze design en natuurlijke uitstraling. Het is de ideale plek voor kleine plantjes, sleutels of kruiden in de keuken. Met zijn natuurlijke kleur en eenvoudige vormen past hij harmonieus in elke ruimte, maar schittert hij vooral in woonomgevingen in trendy boho-stijl.

Tiasa is niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch in gebruik. Het gebruikte natuurlijke rotan maakt de plank licht en toch verrassend stevig. Hij wordt geleverd met een praktische haak aan de achterkant, zodat hij gemakkelijk aan de muur kan worden bevestigd.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

Lengte x breedte x hoogte: 30x14x30 cm
Gewicht: 0,46 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Hoofdmateriaal: rotan

Onze planken zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

Rotanpalmen groeien meestal in grote aantallen in dichte bossen, waar ze worden beschouwd als invasieve planten, ruimte innemen van andere planten en veel voedingsstoffen uit de bodem halen. De stengels, die zonder chemische toevoegingen snel groeien, moeten regelmatig worden afgesneden en kunnen na het droogproces worden gebruikt als materiaal voor meubels en manden. Dit maakt rotan tot een uiterst duurzaam materiaal dat in overvloed verkrijgbaar is.

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze plank is handgemaakt in Java, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de fabrieken waar we onze goederen kopen, werken we alleen met volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.
Dimensies
Breedte: 14.00
Lengte: 30.00
Hoogte: 30.00

 59,00 incl. BTW

Uitverkocht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram