Een kado voor een ander & voor jezelf

Rotan plafondlamp Boho lampenkap TABUNG

• 24 cm doorsnede, 42 cm hoog
• gemaakt van stevig, duurzaam rotan
• werpt het licht in rustgevende, warme patronen
• de verpakking is plasticvrij
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Tabung, onze compacte lampenkap van vakkundig geweven rotan, is een handgemaakt kunstwerk voor in huis. Met zijn langwerpige, smalle vorm geeft hij vooral kleine kamers of hoeken een bijzondere esthetiek, zonder dat hij er volumineus uitziet.

Het kriskras vlechtwerkpatroon geeft Tabung een tijdloze schoonheid waardoor het een absolute eyecatcher is. Doordat het rotan in een stevig metalen frame is geweven, behouden onze rotan lampenkappen langdurig hun uniforme vorm. Houd er rekening mee dat kabels en lampen niet zijn inbegrepen. Deze kun je echter eenvoudig bij elke bouwmarkt aanschaffen om Tabung in huis te laten stralen.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

Diameter (op het breedste punt) x hoogte: 24x42 cm
Gewicht: 0,58 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Hoofdmateriaal: rotan

Rotanpalmen groeien meestal in grote aantallen in dichte bossen, waar ze worden beschouwd als invasieve planten, ruimte innemen van andere planten en veel voedingsstoffen uit de bodem halen. De stengels, die zonder chemische toevoegingen snel teruggroeien, moeten regelmatig worden afgesneden en kunnen na het droogproces worden gebruikt als materiaal voor meubels en manden. Dit maakt rotan tot een uiterst duurzaam en ruimschoots verkrijgbaar materiaal.

Ander materiaal: metalen frame

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze lamp is handgemaakt in Bali, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de fabrieken waar we onze goederen kopen, werken we alleen met volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.
Dimensies
Hoogte: 42.00

 56,00 incl. BTW

Uitverkocht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram