Een kado voor een ander & voor jezelf

Rotan Dienblad | Rond Dienblad NEIRA Handgemaakt Beige Decoratief Dienblad Ø40 cm

• 40 cm doorsnede
• gemaakt van stevig en duurzaam rotan
• perfect voor op de eettafel of als decoratief element
• plasticvrije verpakking
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Trakteer uw dierbaren op stijl en elegantie met het ruime rotan dienblad Neira. Dit prachtige dienblad, geheel met de hand gemaakt, is niet alleen perfect voor het serveren van verfrissende drankjes en heerlijke snacks aan uw gasten, maar wordt ook een echte eyecatcher in uw huis.

Het bijzondere aan Neira is de artistieke combinatie van rotanvezels van verschillende diktes en de natuurlijke lichte kleur van dit materiaal, die dit dienblad zijn unieke en onmiskenbare uitstraling geven. Als je het dienblad niet nodig hebt om te serveren, kun je hem ook gebruiken als decoratief element in de keuken of woonkamer. Het voegt een natuurlijke schoonheid toe aan uw sfeer en wordt een absolute blikvanger die de aandacht trekt.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

Hoogte (zonder handvatten) x diameter: 10x40 cm; 0,70 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Materiaal: rotan

Onze trays zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

Rotan groeit meestal in grote aantallen in dichte bossen, waar het wordt beschouwd als invasieve planten die ruimte innemen van andere planten en veel voedingsstoffen uit de bodem halen. De stengels, die zonder chemische hulpmiddelen snel teruggroeien, moeten regelmatig worden afgesneden en kunnen na het droogproces worden gebruikt als materiaal voor meubels en manden. Dit maakt rotan tot een zeer duurzaam en overvloedig materiaal.

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Dit dienblad is handgemaakt in Java, Indonesië
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de bedrijven waar wij onze goederen kopen, werken alleen volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.
Dimensies
Hoogte: 10.00

 69,00 incl. BTW

Uitverkocht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram