Een kado voor een ander & voor jezelf

Rotan Bijzettafel | Bijzettafel | Banktafel KANTHI

• 50 cm doorsnede, 60 cm hoog
• gemaakt van stevig, duurzaam rotan
• perfect als klein bijzettafeltje of naast de bank
• plasticvrije verpakking
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Kanthi is een multifunctionele bijzettafel. Je kunt er bijvoorbeeld je ochtendkoffie op zetten, een goed boek naast je leesstoel opzij zetten of een kunstwerk creëren door het te combineren met andere decoratieve accessoires.

De tafel is volledig gemaakt van hoogwaardig rotan en alleen bedekt met een transparant, beschermend glazuur. Zo behoudt het materiaal zijn natuurlijke lichte kleur, wat past in zowel eenvoudige als kleurrijkere inrichtingsstijlen.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

Lengte x breedte x hoogte: 50x50x60 cm
Gewicht: 4,60 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Materiaal: rotan

Onze bijzettafels zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

Rotanpalmen groeien meestal in grote aantallen in dichte bossen, waar ze worden beschouwd als invasieve planten, ruimte innemen van andere planten en veel voedingsstoffen uit de bodem halen. De stengels, die zonder chemische toevoegingen snel teruggroeien, moeten regelmatig worden afgesneden en kunnen na het droogproces worden gebruikt als materiaal voor meubels en manden. Dit maakt rotan tot een uiterst duurzaam en ruimschoots verkrijgbaar materiaal.

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze tafel is handgemaakt in Java, Indonesië
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de fabrieken waar we onze goederen kopen, werken we alleen met volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.
Dimensies
Hoogte: 60.00

 175,00 incl. BTW

Uitverkocht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram