Een kado voor een ander & voor jezelf

Ronde rotan tas witte handgemaakte crossbody tas met synthetische lederen riemen schoudertas Boho Bali tas SENJA (wit)

• 20 cm doorsnede
• stevige rotan tas gevoerd met katoen en voorzien van kunstleren schouderbanden
• straalt zomerse sferen uit in elk seizoen
• plasticvrije verpakking
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Onze prachtige kleine Senja handtas is handgemaakt van heldere rotanvezels gedroogd onder de tropische Bali-zon en heeft een schouderband van zacht synthetisch leer, waardoor hij niet alleen comfortabel is om te dragen, maar hem ook een modern tintje geeft.

De voering is ontworpen in een traditioneel, veelkleurig batikpatroon. Een drukknoopsluiting zorgt ervoor dat je essentiële spullen veilig opgeborgen zijn. Met haar tropische charme is Senja niet alleen een betrouwbare metgezel op warme zomerdagen, maar is ze ook als ingetogen accessoire een mooie aanvulling op feestelijke gelegenheden.

Senja is ook verkrijgbaar in het bruin.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

Diameter x hoogte: 20x8 cm
Gewicht: 0,30 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Hoofdmateriaal: rotan

Rotanpalmen groeien meestal in grote aantallen in dichte bossen, waar ze worden beschouwd als invasieve planten, ruimte innemen van andere planten en veel voedingsstoffen uit de bodem halen. De stengels, die zonder chemische toevoegingen snel groeien, moeten regelmatig worden afgesneden en kunnen na het droogproces worden gebruikt als materiaal voor meubels en manden. Dit maakt rotan tot een uiterst duurzaam materiaal dat in overvloed verkrijgbaar is.

Overige materialen: katoen, synthetisch leer, PVC

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze tas is handgemaakt in Bali, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de fabrieken waar we onze goederen kopen, werken we alleen met volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.
Dimensies
Hoogte: 8.00

 33,00 incl. BTW

Uitverkocht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram