Een kado voor een ander & voor jezelf

Poef | Zitzak PADAR gemaakt van Raffia

• 55 cm breed, 34 cm hoog
• Robuuste behuizing van raffia, gevuld met katoen- en kokosvezels
• perfect als comfortabele, decoratieve zitplaats
• plasticvrije verpakking
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Onze betoverende Padar zitpoef is ingewikkeld met de hand geknoopt uit de natuurlijke vezel raffia. De vulling van kokosvezels en regionaal geteeld katoen draagt ​​niet alleen bij aan de bijzonder dikke en hoogwaardige uitstraling, maar zorgt ook voor een heerlijk zacht zitgevoel.

Deze veelzijdige poef biedt talloze toepassingsmogelijkheden in je huis. Gebruik Padar als gezellige voetensteun na een lange dag, als extra zitplaats of als decoratief element in boho-stijl. Met zijn opvallende hoekige vorm en minimalistische ontwerp zal hij ieders aandacht trekken en een bijzondere charme toevoegen aan elke kamer.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

Lengte x breedte x hoogte: 55x55x34 cm
Gewicht: 4,35kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Materiaal: Raffia

Onze poefs zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

Raffia (Corypha utan) komt van nature voor in de steppe- en bosgebieden van Zuidoost-Azië. Ongeveer elke twee jaar vernieuwt de plant zijn bladeren en werpt de oude af, die vervolgens door de mens worden verzameld, enkele dagen tot weken in de zon worden gedroogd en verwerkt tot vlechtwerk, afhankelijk van de gewenste mate van bruining. De relatieve zeldzaamheid en de hogere verwerkingsinspanning maken dit materiaal iets duurder in vergelijking met andere plantenvezels. Hoewel het in Europa nauwelijks bekend is, heeft het materiaal zich in Zuidoost-Azië bewezen bij de lokale bevolking in de vorm van allerlei alledaagse gebruiksvoorwerpen en is het door zijn aangenaam zachte, maar robuuste karakter erg populair.

Vulling: katoen en kokosvezel

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze poef is handgemaakt in Java, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de bedrijven waar wij onze goederen kopen, werken alleen volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.
Dimensies
Breedte: 55.00
Lengte: 55.00
Hoogte: 34.00

 139,00 incl. BTW

Uitverkocht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram