Een kado voor een ander & voor jezelf

Placemat (set van 2, 4 of 6) 35x45 cm | Rechthoekige Boho Placemat JAMBI gemaakt van zeegras

• Afmeting 35x45 cm
• gemaakt van fijngeweven zeegras
• perfect voor op de eettafel of als decoratief element
• plasticvrije verpakking
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Jambi is een prachtige placemat gemaakt van zeegras in smalle reepjes gesneden. Fijne katoenen franjes maken de look compleet. Met zijn hoekige basisvorm biedt Jambi voldoende ruimte voor borden en bestek, waardoor de beschikbare ruimte op tafel perfect wordt benut.

Wanneer je Jambi niet gebruikt, kun je hem oprollen om ruimte te besparen.

Jambi is verkrijgbaar als set van 2, 4 of 6.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

Lengte x breedte: 35x45 cm
Gewicht: 0,10kg per stuk

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Hoofdmateriaal: zeegras

Onze placemats zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

Onze placemats zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken dan ook heerlijk naar de natuur en hebben er ook nog eens zin in.
Wat mandenmakers gewoonlijk ‘zeewier’ noemen, is eigenlijk geen (onder)waterplant, maar een kleine, palmachtige plant die wijdverspreid voorkomt op zandstranden in de tropen van Azië. De bladeren van de planten, die vaak door mensen worden gekweekt, worden verwijderd, in reepjes gesneden, gedroogd en vervolgens met de hand verder verwerkt.

Ander materiaal: katoen

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze placemat is handgemaakt in Java, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de bedrijven waar wij onze goederen kopen, werken alleen volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.

 28,00 43,00 incl. BTW

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram