Een kado voor een ander & voor jezelf

Opbergmand PURA | Plantenmand | Wasmand (wit) gemaakt van bananenvezel (3 maten)

• 31 (S), 35 (M) of 40 (L) cm diameter, 29 (S), 31 (M) of 33 (L) cm hoog
• gemaakt van stevige, duurzame bananenvezel met een prachtig katoenen koordpatroon
• met praktische handgrepen, perfect als wasmand of voor planten
• plasticvrije verpakking
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

De ronde Pura mand is geheel met de hand gemaakt van bananenvezels. De bijgevoegde witte katoenen koorden zijn kunstig geweven in het traditionele "Kawung" patroon en zijn een echte blikvanger. Zeker in combinatie met een mand met zwarte koorden, zoals ons model Praya, vormt het resultaat een fascinerend contrast.

Pura overtuigt niet alleen door zijn esthetische design, maar ook door zijn doordachte functionaliteit. Dankzij de geïntegreerde handgrepen is hij extreem ruimtebesparend en biedt hij veelzijdige toepassingsmogelijkheden, of het nu gaat om een ​​stijlvolle wasmand, plantenmand of decoratieve opbergruimte. Met keuze uit drie verschillende formaten, vindt u zeker de perfecte opbergoplossing die bij uw individuele behoeften past.

Pura is ook verkrijgbaar in het zwart.

--------------------------------------------- -------------------

Massagewicht:

(Hoogte x diameter)
S: 29x31 cm; 0,95 kg
M: 31x35cm; 1,10 kg
L: 33x40cm; 1,20 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Hoofdmateriaal: bananenvezels

Onze manden zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

Bananenvezels zijn de vezels van de gelaagde stammen van in de landbouw gebruikte bananenbomen. De intens bruine kleur ontstaat op natuurlijke wijze wanneer de vezels ongeveer een week in de zon worden gedroogd. Vervolgens worden de afzonderlijke stroken tot de karakteristieke, circa 6 mm dikke strengen gerold. Voor dit materiaal worden uitsluitend oude, stervende bananenbomen gebruikt. Hierdoor krijgen deze gewassen een tweede leven als maatvaste en robuuste grondstof voor vele handgemaakte manden hier bij Soeji.

Overige materialen: katoen, nylondraad

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze mand is handgemaakt in Java, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de bedrijven waar wij onze goederen kopen, werken alleen ervaren en volwassen ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, ontstaat er tijdens het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.

 41,00 124,00 incl. BTW

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram