Een kado voor een ander & voor jezelf

Opbergmand met katoendecor PISANG Decoratieve mand handgeweven van bananenvezel

• Afmeting 32x20x20(S), 36x25x22 (M) of 40x30x24 (L) cm
• gemaakt van stevige, duurzame bananenvezel met prachtig katoenen koordpatroon
• met praktische handvatten, perfect als opberger op het bureau of op de plank
• de verpakking is plasticvrij
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Met onze Pisang heb je nog een praktische hulp in huis. De rechthoekige mand is gemaakt van duurzame bananenvezels en is versierd met liefdevol geborduurde driehoekige applicaties van wit katoen. Het robuuste materiaal is uiterst stabiel, waardoor zelfs zware lasten geen probleem vormen voor deze mand.

We vinden hem vooral leuk als opbergplaats voor kussens of dekens, maar hij kan ook zijn sterke punten uitspelen als plankmand of in de kledingkast om kleinere spullen of je kleding overzichtelijk op te bergen. Pisang is verkrijgbaar in drie maten die in elkaar gestapeld kunnen worden. Ontdek de mogelijkheden en geef je huis een stijlvolle en opgeruimde touch met Pisang!

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

(lengte x breedte x hoogte)

S: 32x20x20 cm; 0,45 kg
M: 36x25x22cm; 0,72 kg
L: 40x30x24 cm; 0,91 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Hoofdmateriaal: bananenvezels

Onze manden zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

Bananenvezels zijn de vezels van de gelaagde stammen van in de landbouw gebruikte bananenbomen. De intens bruine kleur ontstaat op natuurlijke wijze wanneer de vezels ongeveer een week in de zon worden gedroogd. Vervolgens worden de afzonderlijke stroken tot de karakteristieke, circa 6 mm dikke strengen gerold. Voor dit materiaal worden uitsluitend oude, stervende bananenbomen gebruikt. Hierdoor krijgen deze gewassen een tweede leven als maatvaste en robuuste grondstof voor vele handgemaakte manden hier bij Soeji.

Overige materialen: katoen, nylondraad

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze mand is handgemaakt in Java, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de fabrieken waar we onze goederen kopen, werken we alleen met volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.

 37,00 109,00 incl. BTW

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram