Een kado voor een ander & voor jezelf

Opbergmand met deksel Plankmand gemaakt van beige rotan handgeweven decoratieve mand GRAHA (2 maten)

• 30x21x17 cm (S) of 37x27x20 cm (M)
• gemaakt van stabiel, duurzaam rotan
• met praktisch deksel, perfect als opbergmand in uw plank of op uw bureau
• de verpakking is plasticvrij
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Met Graha berg je kleine spulletjes in een handomdraai op een stijlvolle, ondoorzichtige manier op. Deze kleine opbergmand past perfect op je bureau, plank of dressoir. Hij is gemaakt van onbehandeld natuurlijk rotan, dat niet alleen opvalt door zijn prachtige lichte kleur, maar ook perfect harmonieert met diverse woonomgevingen. Het materiaal is bovendien extreem robuust en duurzaam.

De levering bevat een bijpassend deksel dat de mand compleet maakt. Graha is verkrijgbaar in twee verschillende maten, zodat u de ideale keuze kunt maken voor uw individuele behoeften.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

(Lengte x breedte x hoogte)

S: 30x21x17 cm; 0,60 kg
M: 37x27x20cm; 1,07 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Materiaal: rotan

Rotanpalmen groeien meestal in grote aantallen in dichte bossen, waar ze worden beschouwd als invasieve planten die ruimte innemen van andere planten en veel voedingsstoffen uit de bodem halen. De stengels, die zonder chemische hulpmiddelen snel teruggroeien, moeten regelmatig worden afgesneden en kunnen na het droogproces worden gebruikt als materiaal voor meubels en manden. Dit maakt rotan tot een zeer duurzaam en overvloedig materiaal.

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze mand is gemaakt in Bali, Indonesië.
Bij het kiezen van onze mogelijke locatielocaties hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de fabrieken waarvan wij onze goederen bezitten, werken volwaardige en werkende ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, wordt er tijdens het productieproces nauwelijks rekening gehouden met de uitstoot van broeikasgassen. Door voortdurende afwezigheid ter plaatse en permanent contact met de bedrijven verzekeren wij alle stronken.

 42,00 86,00 incl. BTW

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram