Een kado voor een ander & voor jezelf

Onderzetters geweven van zeegras Set van 4 of 8 handgemaakte ronde onderzetters SUKU

• 10 cm doorsnede
• gemaakt van hoogwaardig, duurzaam zeegras
• onderzetters voor kopjes of mokken
• de verpakking is plasticvrij
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

De ronde Suku onderzetters zijn het resultaat van zorgvuldig handwerk waarbij fijn zeegras kunstig tot kleine schijfjes is geweven. Deze charmante onderzetters zijn niet alleen een decoratief element, maar ook uiterst praktisch: ze beschermen uw tafel betrouwbaar tegen watervlekken en laten geen sporen achter. De natuurlijke beige kleur geeft de onderzetters een tijdloze elegantie die op elke ondergrond goed staat.

Met Suku kun je subtiele exotische accenten toevoegen aan je eettafel - probeer het gewoon! De onderzetterset wordt geleverd in een handig bamboe doosje, dat niet alleen praktisch is maar ook nog eens op vele manieren hergebruikt kan worden.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

Doorsnede: 10 cm
Gewicht: 0,02 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Materiaal: zeegras

Wat mandenmakers gewoonlijk ‘zeegras’ noemen, is eigenlijk geen (onder)waterplant, maar een kleine, palmachtige plant die wijdverspreid voorkomt op zandstranden in de tropen van Azië. De bladeren van de planten, die vaak door mensen worden gekweekt, worden verwijderd, in reepjes gesneden, gedroogd en vervolgens met de hand verder verwerkt.

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze onderzetters zijn handgemaakt in Java, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de bedrijven waar wij onze goederen kopen, werken alleen ervaren en volwassen ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, ontstaat er tijdens het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.

 28,00 42,00 incl. BTW

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram