Een kado voor een ander & voor jezelf

Marmeren onderzetters handgemaakte set van 4 of 8 INAI (grijs)

• 9x9 cm groot
• gemaakt van hoogwaardig grijs marmer
• glad geschuurd zodat er geen krassen achterblijven
• de verpakking is plasticvrij
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Deze elegante zeshoekige onderzetters zijn handgemaakt van echt Oost-Javaans marmer door onze partners in Indonesië. Elke set bestaat uit vier of acht onderzetters en is verkrijgbaar in grijs en wit marmer.

Als u uw gasten wilt verwennen met een maaltijd aan een perfect gedekte tafel, mogen deze minimalistische en toch exclusieve onderzetters niet ontbreken.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

Lengte x breedte: 9x9 cm
Gewicht: 0,30 kg per stuk

Door de handmatige productie en natuurlijke variaties in de materialen kunnen maat en gewicht enigszins afwijken van de aangegeven waarden.

--------------------------------------------- -------------------

Materiaal: marmer

Onze marmerproducten komen uit een regio in Oost-Java die bekend staat om zijn marmerhandwerk. Het is al lang een traditie dat de jongere generatie het ambacht van het marmer bewerken van de oudere generatie leert. Alleen bedrijven met een vergunning mogen in dit gebied marmer winnen, waardoor het ecosysteem intact blijft. Marmerproducten worden in drie stappen vervaardigd: het marmer wordt eerst versnipperd, vervolgens in de gewenste vorm gebeiteld en ten slotte gepolijst. De verwerking gebeurt voornamelijk traditioneel met de hand, maar soms ook met behulp van speciale machines.

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze onderzetters zijn handgemaakt in Java, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de fabrieken waar we onze goederen kopen, werken we alleen met volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.

 27,00 40,00 incl. BTW

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram