Een kado voor een ander & voor jezelf

Krantenmand | Tijdschriftenmand KUNO gemaakt van rotan

• Afmeting 40x20x26 cm
• gemaakt van stevig, duurzaam rotan
• perfect voor het opbergen van uw kranten en tijdschriften
• gratis DHL verzending binnen Duitsland, de verpakking is plasticvrij
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Onze Kuno krantenmand wordt voor u gemaakt door ambachtslieden uit familiebedrijven gespecialiseerd in rotan. De elegant gebogen, zongebleekte rotanvezels maken het de ideale aanvulling voor woningen in lichte tinten, bijvoorbeeld in de Japandi-stijl.

Met een breedte van 40 cm en een hoogte van 26 cm hebben de twee vakken de ideale afmetingen voor dagbladen en tijdschriften. Deze praktische hulp past bijzonder goed in de woonkamer naast de bank - of op elke andere plek waar u van uw krant geniet.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

LxBxH (zonder handgrepen): 40x20x26 cm
Gewicht: 0,49 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Materiaal: rotan

Onze krantenmanden zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

Rotanpalmen groeien meestal in grote aantallen in dichte bossen, waar ze worden beschouwd als invasieve planten, ruimte innemen van andere planten en veel voedingsstoffen uit de bodem halen. De stengels, die zonder chemische toevoegingen snel teruggroeien, moeten regelmatig worden afgesneden en kunnen na het droogproces worden gebruikt als materiaal voor meubels en manden. Dit maakt rotan tot een uiterst duurzaam materiaal dat in overvloed verkrijgbaar is.

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze krantenmand is handgemaakt in Java, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de fabrieken waar we onze goederen kopen, werken we alleen met volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.
Dimensies
Breedte: 20.00
Lengte: 40.00
Hoogte: 26.00

 66,00 incl. BTW

Uitverkocht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram