Een kado voor een ander & voor jezelf

Kleine rotan opbergmand Decoratieve mand SUWARI (2 maten), geweldig als Breasmand of fruitschaal

• 22 (S) of 29 (M) cm diameter, 8 (S) of 12 (M) cm hoog
• gemaakt van stevig, duurzaam rotan
• door de platte vorm ideaal als broodmand of fruitschaal
• plasticvrije verpakking
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

De charmante Suwari mand combineert design op stijlvolle wijze met functionaliteit en is door zijn platte, ronde vorm ideaal te gebruiken als brood- of fruitmand. Met de praktische handvatten kun je het brood of fruit niet alleen opbergen, maar ook van de keuken naar de eettafel dragen voor bijvoorbeeld een ontspannen zondagsontbijtje met het gezin.

De warme bruine kleur van Suwari past naadloos in elke omgeving en zorgt voor een gezellige touch. Het stevige materiaal van de mand, natuurlijk rotan, wordt in een langdurig proces met veel aandacht voor detail met de hand geweven. Omdat het mandje wordt gemaakt in een familiebedrijf dat zich al lang specialiseert in precies deze stijl van rotanweven, kun je er zeker van zijn dat je met Suwari een stukje handgemaakte kwaliteit in huis haalt waar je heel lang plezier van zult hebben. . Suwari is verkrijgbaar in twee verschillende maten of als set.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

(Diameter x Hoogte)

S: 22x8cm; 0,22 kg
M: 29x12cm; 0,43 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Materiaal: rotan

Onze manden zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

Rotanpalmen groeien meestal in grote aantallen in dichte bossen, waar ze worden beschouwd als invasieve planten, ruimte innemen van andere planten en veel voedingsstoffen uit de bodem halen. De stengels, die zonder chemische toevoegingen snel groeien, moeten regelmatig worden afgesneden en kunnen na het droogproces worden gebruikt als materiaal voor meubels en manden. Dit maakt rotan tot een uiterst duurzaam materiaal dat in overvloed verkrijgbaar is.

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze mand is handgemaakt in Bali, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de fabrieken waar we onze goederen kopen, werken we alleen met volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.

 32,00 64,00 incl. BTW

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram