Een kado voor een ander & voor jezelf

Grote wasmand Ronde opbergmand Decoratieve mand geweven van natuurlijke vezels MASILA (2 maten)

• 38 (M) of 44 (L) cm diameter, 32 (M) of 37 (L) cm hoog
• gemaakt van flexibel, duurzaam zeegras
• met praktische handgrepen, perfect als wasmand of voor het opbergen van kleine spullen
• de verpakking is plasticvrij
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Met zijn sierlijke, complexe weefpatroon dat de zijkanten van de mand verfraait en zijn aantrekkelijke ronde vorm is de handgemaakte Masila zeegrasmand een echt decoratief hoogtepunt voor je huis. De vakkundige combinatie van natuurlijke materialen en trendy boho-design geeft je kamers een warme en exotische touch.

Hij is echter niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch: dankzij de handvatten aan de zijkant en het lichtgewicht materiaal is hij gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken als wasmand of als opberger voor andere kleine spulletjes. Door de flexibiliteit van het gebruikte zeegras kan de mand, die verkrijgbaar is in twee verschillende maten, zich aanpassen aan verschillende inhoud.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

(Hoogte (zonder handvatten) x diameter)
M: 32x38 cm; 1,33 kg
L: 37x44 cm; 1,60 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Materiaal: zeegras

Onze manden zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

Wat de mandenmakers gewoonlijk ‘zeegras’ noemen, is eigenlijk geen (onder)waterplant, maar een kleine, palmachtige plant die wijdverspreid voorkomt op zandstranden in de tropen van Azië. De bladeren van de planten, die vaak door mensen worden gekweekt, worden gescheiden, in reepjes gesneden, gedroogd en vervolgens met de hand verwerkt.

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze mand is handgemaakt in Java, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de fabrieken waar we onze goederen kopen, werken we alleen met volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.

 64,00 135,00 incl. BTW

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram