Een kado voor een ander & voor jezelf

Grote wasmand opbergmand decoratieve mand ronde mand mand WAYAG van geweven waterhyacint met beige en bruin zigzagpatroon

• 43 cm doorsnede, 43 cm hoog
• gemaakt van stevige, duurzame waterhyacint en versterkt door een metalen frame
• met praktische handvatten, perfect als wasmand of voor planten
• plasticvrije verpakking
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

De zware mand Wayag van hoogwaardige waterhyacint valt op door zijn bijzondere achthoekige vorm, die hij krijgt door een metalen frame dat in deze vorm is gebogen. Door het kunstig gebruik van afwisselend lichtere en donkerdere waterhyacintvezels ontstaat een aantrekkelijk streeppatroon en krijgt deze mand een uniek tintje.

De warme kleuren van Wayag geven een bijzonder gezellig accent aan je interieur en maken het tot een veelzijdig accessoire. De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos: of het nu gaat om een ​​stijlvolle wasmand in de slaapkamer, een decoratieve opbergruimte in de woonkamer of zelfs als een natuurlijke plantenmand – Wayag past harmonieus in verschillende contexten en past zich aan uw creativiteit aan.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

Hoogte (zonder handvatten) x diameter (op het breedste punt): 43x43 cm
De opening is 30 cm breed.
Gewicht: 1,65 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Hoofdmateriaal: Waterhyacint

Onze manden zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

De waterhyacint is een tropische waterplant die groeit op rivieren en meren. Het komt eigenlijk uit Zuid-Amerika, maar werd ook geïntroduceerd in Zuidoost-Azië. Daar wordt het als een onkruid beschouwd omdat het zich ongelooflijk snel vermenigvuldigt en hele watermassa's kan bedekken met een tapijt van bladeren. Het daaruit voortvloeiende gebrek aan licht en zuurstof zorgt ervoor dat al het leven onder water afsterft. Daarom moeten de planten regelmatig worden verwijderd. Om de planten klaar te maken voor verdere verwerking worden de bladeren afgesneden en worden de dikke stengels drie tot zeven dagen in de zon gedroogd. Het resultaat is een duurzame grondstof die hier bij Soeji voor veel geweven goederen in overvloed beschikbaar is!

Ander materiaal: metalen frame

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze mand is handgemaakt in Java, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de fabrieken waar we onze goederen kopen, werken we alleen met volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.
Dimensies
Hoogte: 43.00

 89,00 incl. BTW

1 op voorraad

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram