Een kado voor een ander & voor jezelf

Grote wasmand met deksel UMBUL gemaakt van bruine waterhyacint | Geweven mandmand

• 57 cm diameter, 37 cm hoog
• gemaakt van stevige, duurzame waterhyacint
• met praktische handgrepen en deksel, perfect als wasmand
• de verpakking is plasticvrij
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Onze zorgvuldig handgeweven Umbul-mand van duurzaam waterhyacint biedt met zijn royale diameter van 57 cm en praktische deksel voldoende ruimte om kinderspeelgoed of wasgoed stijlvol en netjes op te bergen. De combinatie van duurzame materialen en een uitgekiend design maakt de ronde mand niet alleen een functioneel opbergelement, maar ook een stijlvol accessoire voor je huis.

Of het nu in de slaapkamer, kinderkamer of woonkamer is – Umbul past moeiteloos in elke omgeving. Door zijn platte vorm kan hij bijzonder gemakkelijk onder tafels en bedden worden geplaatst, en dankzij de praktische handgrepen aan de zijkant kan hij met zijn inhoud tussen kamers worden vervoerd.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

Hoogte x diameter: 37x57 cm
Gewicht: 3,20 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Materiaal: Waterhyacint
De waterhyacint is een tropische waterplant die groeit op rivieren en meren. Het komt eigenlijk uit Zuid-Amerika, maar werd ook geïntroduceerd in Zuidoost-Azië. Daar wordt het als een onkruid beschouwd omdat het zich ongelooflijk snel voortplant en hele watermassa's kan bedekken met een tapijt van bladeren. Het daaruit voortvloeiende gebrek aan licht en zuurstof zorgt ervoor dat al het leven onder water afsterft. Daarom moeten de planten regelmatig worden verwijderd. Om de planten klaar te maken voor verdere verwerking worden de bladeren afgesneden en worden de dikke stengels drie tot zeven dagen in de zon gedroogd. Het resultaat is een duurzame grondstof die hier bij Soeji voor veel geweven goederen in overvloed beschikbaar is!

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze mand is handgemaakt in Java, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de bedrijven waar wij onze goederen kopen, werken alleen volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.

--------------------------------------------- -------------------

Verzenden:

Verzending binnen Duitsland is gratis met DHL. De levertijd bedraagt ​​2 tot 3 werkdagen. Verzending naar andere EU-landen gebeurt ook met DHL en de levertijd bedraagt ​​dan ongeveer 3 tot 7 werkdagen. Tenzij anders vermeld in de artikelomschrijving zijn alle artikelen direct leverbaar.
Dimensies
Hoogte: 37.00

 129,00 incl. BTW

2 op voorraad

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram