Een kado voor een ander & voor jezelf

Geweven Boho Vaas KAMARI gemaakt van rotan en hout

• 22 cm doorsnede, 30 cm hoog
• gemaakt van stevig, duurzaam rotan en hout
• ideaal voor gedroogde bloemen in bohostijl
• de verpakking is plasticvrij
• 100% handgemaakt en eerlijke handel
• gratis verzending en 10% korting op alle bestellingen in onze winkel boven € 350,-

Met zijn klassieke ronde vorm en meesterlijke combinatie van hout en rotan is de handgemaakte Kamari vaas een echte eyecatcher. De zorgvuldig geselecteerde materialen zijn volledig natuurlijk en geven de compacte vaas een eenvoudige, lichtgekleurde charme. Het past naadloos in uw huis, ongeacht in welke stijl het is ingericht.

Kamari komt helemaal tot zijn recht als je hem versiert met droogbloemen in boho-stijl. Of het nu op de eettafel, de vensterbank of het dressoir staat, het wordt in een mum van tijd een stijlvol hoogtepunt, dat niet alleen uw kamers verfraait, maar ook een uitnodigende en bijzondere sfeer creëert.

--------------------------------------------- -------------------

Afmetingen & gewicht:

Diameter (op het breedste punt) x hoogte: 22x30 cm
Gewicht: 0,79 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde individuele stukken. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, kleur en vorm als gevolg van de handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen.

--------------------------------------------- -------------------

Hoofdmateriaal: rotan

Onze vazen ​​zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daarom heerlijk naar de natuur.

Rotanpalmen groeien meestal in grote aantallen in dichte bossen, waar ze worden beschouwd als invasieve planten, ruimte innemen van andere planten en veel voedingsstoffen uit de bodem halen. De stengels, die zonder chemische toevoegingen snel teruggroeien, moeten regelmatig worden afgesneden en kunnen na het droogproces worden gebruikt als materiaal voor meubels en manden. Dit maakt rotan tot een uiterst duurzaam en ruimschoots verkrijgbaar materiaal.

Ander materiaal: hout

--------------------------------------------- -------------------

Productielocatie:

Deze vaas is handgemaakt in Bali, Indonesië.
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de bedrijven waar wij onze goederen kopen, werken alleen volwassen en ervaren ambachtslieden. Bij het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, genereert het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles verzekeren wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en permanent persoonlijk contact met de bedrijven.
Dimensies
Hoogte: 30.00

 56,00 incl. BTW

Uitverkocht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram