Een kado voor een ander & voor jezelf

Baby siliconen bijtring | Rondo | ZAND

De kauwbare, kwijlbestendige manier om je tandjes te verzachten!
Op zoek naar een veilige, niet-giftige bijtring voor je kleintje? Zoek niet verder dan onze siliconen Baby Bijtring. Dit bijtspeeltje is zacht genoeg voor het tandvlees van je baby, maar sterk genoeg om hem bezig te houden. Houd het tandvlees van je baby gezond en gestimuleerd met onze siliconen bijtringen. Het voldoet aan hun orale sensorische behoeften en helpt kwijlen, onrust en kolieken te verminderen. Bovendien is het de perfecte maat voor kleine handjes, zodat je kleintje erop kan bijten, kauwen en zuigen zonder zichzelf te hoeven wurgen of pijn te doen.

Dit is waarom je dit geweldig zult vinden

✓ Verzacht het tandvlees: Wanneer een baby tandjes krijgt, kan hij chagrijnig en ongemakkelijk worden. Een bijtring kan het pijnlijke tandvlees van een baby helpen verzachten en een deel van dat ongemak verlichten. Bovendien zijn ze gemakkelijk in de luiertas te gooien voor kinderziektes onderweg.

✓ Verscheidenheid aan kleuren en vormen! De verschillende kleuren en vormen van de bijtringen zorgen ervoor dat baby's zich kunnen vermaken, terwijl ze ook verlichting bieden voor hun tandvlees. De verschillende texturen kunnen ook helpen het pijnlijke tandvlees van uw baby te verzachten.

✓ Veilig en natuurlijk: deze babybijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber (latex) en bevat geen schadelijke stoffen, waardoor het een veilige keuze is voor je kleintje. Bovendien is het gemakkelijk schoon te houden: stop het gewoon in de vaatwasser als je klaar bent!

✓ Kleine handjes, grote opluchting: als je kleintje tandjes krijgt, heeft hij alle hulp nodig om zich beter te voelen. Met onze siliconen babybijtring kunnen ze hun pijnlijke tandvlees verzachten met een speeltje dat precies de juiste maat heeft om vast te houden.
Dimensies
Breedte: 6.80
Lengte: 7.00

 11,99 incl. BTW

3 op voorraad

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram